GT Biler A/S

SEAT Privatleasing

SEAT Privatleasing er den rigtige løsning for dig, hvis du vil kende den månedlige udgift ved at have bil - inkl. service og reparationer. Ingen overraskelser - det giver dig tryghed i hverdagen!

Dine fordele ved at lease:

  • Det er nemt og enkelt
  • Du kender den faste månedlige udgift i hele leasingperioden
  • Ingen bekymringer om udgifter til service og reparation
  • Du har altid en ny bil, og skal ikke bekymre dig om bilens værditab ved salg af bilen
  • Mulighed for billig forsikring igennem SEAT Forsikring

Når du privatleaser en ny SEAT, er du bilens bruger og har fuld råderet over bilen uden at eje den. Udgifter til serviceeftersyn og øvrige værkstedsbesøg er inkluderet i den faste pris, og du har derfor altid overblik over dine udgifter. Det eneste du skal betale udovre leasingydelsen er brændstof, forsikring og ejerafgift. Forsikring kan med fordel tilvælges, så den er en del af leasingydelsen.

Har du besluttet dig for at privatlease din nye SEAT, vil vi anbefale dig at komme en tur forbi SEAT i Kolding på Ambolten 7, 6000 Kolding.

Ring til os på tlf. 75 50 75 99, hvis du vil høre mere om dine muligheder for privatleasing af SEAT. Du er også velkommen til at sende os en mail på sg@gtbiler.dk og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Udbetaling kr. 4.995,-

Lav udbetaling gør det nemt at komme i gang med privatleasing. Du kan få nøglerne til en helt ny Ibiza, Arona, Leon eller Ateca med kun 4.995,- i udbetaling. SEAT Tarraco kan også privatleases med kun 9.995,- i udbetaling.

Se de nyeste privatleasing tilbud HER