GT Biler A/S

Ofte stillede spørgsmål

Er serviceeftersyn inkluderet i en SEAT privatleasing?

Ja! Service og repartion er en del af en SEAT Privatleasingaftale. Dvs. du får ingen uforudsete udgifter, og du kan trygt køre uden bekymringer til værkstedsregninger.

Kan jeg opsige aftalen før tid?

Ja! Du kan opsige din leasingaftale efter 11 måneder, med en måneds opsigelse. Derfor kan du altid, hvis dit behov skulle ændre sig, aflevere din leasingbil tilbage til os. Du er derfor fri og kan tilpasse dig de nye behov som måtte opstå.

Er vejhjælp inkluderet i en SEAT Privatleasing?

Ja! Alle SEAT privatleasingbiler er leveret med vejhjælp i hele Europa. Så skulle heldet være ude, så er SEAT vejhjælp klar til at hjælpe dig. Her kan du læse mere om SEAT vejhjælp: https://secure.viewer.zmags.com/publication/11213166

Er forsikringen inkluderet i en SEAT Privatleasing?

Nej! Forsikringspræmien tilfalder brugeren af bilen. Det er derfor dit ansvar som bruger af bilen, at tegne en ansvar og kasko forsikring på din leasingbil. Vi kan naturligvis være behjælpelig med en billig forsikring til dig igennem SEAT Forsikring, hvor du også har en afleveringsforsikring med i pakken.

Er ejerafgift inkluderet i en SEAT Privatleasing?

Nej! Ejerafgiften tilfalder brugeren af bilen - selvom ordet i sig selv siger noget andet. Ejerafgiften (Grøn ejerafgift) skal betales halvårligt til SKAT, og det er dit ansvar som bruger af bilen at betale ejerafgiften. 

Kan jeg vælge at købe bilen efter endt leasingaftale?

Nej! Du kan ikke være sikker på, at kunne købe den leasede bil efter endt leasing.