Priser på den nye SEAT Ateca

Vi kan nu afsløre de danske priser på den nye SEAT Ateca

Ambitiøs SEAT Ateca skal ændre det danske SUV-marked

SEAT kommer nu med et ambitiøst bud på en SUV til en konkurrencedygtig pris. Den europæiskbyggede SEAT Ateca flytter grænsen for, hvad bilkøberne kan forvente af en SUV med fokus på høj kvalitet, gode køreegenskaber og en motor med høj ydelse. Resultatet: En af markedets bedste SUV’er til prisen.

Masser af kraft, sporty look og let at køre. Blot nogle af de ting som SEAT har sat i centrum i deres nye SUV. Ateca er navnet, og den placerer sig på niveauet lige under de dyrere SUV-modeller.

Den spanskbyggede SEAT Ateca har med den nyeste teknologi og høj kvalitet allerede sikret sig titlen som ”Cross Over of the Year 2016” af det velansete britiske biltidsskrift, Auto Express. Årsagen er høj byggekvalitet og masser af udstyr, ligesom den nyeste teknologi holder sikkerheden i top og har sikret fem stjerner i Euro NCAP-crashtesten.

”SEAT Ateca sætter en ny standard for, hvordan en SUV skal være i dag. Og det understreges blot af de udmærkelser, den allerede har fået.  Derfor glæder vi os utrolig meget til at introducere bilen i Danmark, og til at danskerne for alvor stifter bekendtskab med den høje kvalitet og de køreegenskaber, som Ateca har at byde på,” siger Simon Gosvig, SEAT Kolding.

Det bedste fra flere verdener
SEAT Ateca er baseret på en solid, tysk platform, der er en smule mindre end lignende modeller. Det er ikke gået ud over pladsen, der både er praktisk indrettet og rummelig. Det samme gælder bagagerummet, der er på hele 485/510 liter.

”SEAT har taget det bedste fra flere verdener, da denne bil skulle designes. Der er flere forskellige effektfulde motorer at vælge imellem, og bilen er rummelig, så der er plads til hele familien. Køreegenskaberne er exceptionelt gode for biltypen, sikkerheden er i top, og den har et sportsligt udseende. Så vi er overbeviste om, at danskerne vil tage bilen til sig,” lyder det fra Simon Gosvig, SEAT Kolding.

SEAT Ateca bliver solgt med tre forskellige udstyrspakker: Reference, Style og endelig Xcellence-udgaven med masser af udstyr.

Reference-modellen kommer blandt andet med Aircondition og automatisk nødbremse, som også tager hensyn til fodgængere. Style har blandt andet klimaanlæg, parkeringssensorer og 17-tommer letmetalfælge, mens man med Xcellence får 18 tommer letmetalfælge, navigation, alcantara-indtræk, lane assist, full LED og meget mere.

Priserne for SEAT Ateca starter fra 264.900 kr., og den veludstyret SUV lander i Kolding  primo september.