SEAT Kolding øger udstyrsniveauet for privatleasing med Leon-tilbud

Privatleasing er populært blandt danske bilkøbere, og nu øger SEAT Kolding mulighederne for familiesegmentet. De introducerer et privatleasingstilbud på SEAT Leon 5-dørs med en stor mængde ekstra udst

Med en øget efterspørgsel på privatleasing hos de danske bilforhandlere, rykker SEAT Kolding nu grænserne for, hvad familiesegmentet kan få af køreglæde og ekstraudstyr i deres næste familiebil. Det gør de med et nyt tilbud på SEAT Leon privatleasing.

Tilbuddet gælder 5-dørsudgaven af SEAT Leon 1,2 med benzinmotor og 110 hestekræfter. Der er tale om Style-versionen, der i forvejen er godt udstyret med 2-zone klimaanlæg, fartpilot og 16 tommer letmetalfælge som standardudstyr.

Alligevel har SEAT Kolding valgt at lægge mere vægt på ekstraudstyr, som normalt ikke inkluderes i privatleasing. Her kommer Leon-modellen med metalfarve og Media System Plus med en 6,5” touchscreen. Derudover kommer den også med Full Link, der sikrer perfekt smartphoneopkobling.

- SEAT Leon er et rigtig godt tilbud til familiesegmentet. Nu har vi tilmed et attraktivt tilbud til dem, der overvejer privatleasing. For udover at vi leverer en sikker bil med flot design, har vores privatleasing-kampagne også en del ekstraudstyr, man normalt skal betale ekstra for på privatleasing-modeller, siger salgschef Simon Gosvig, SEAT Kolding.

Europæisk kvalitet
Salget af SEAT er mere end fordoblet de seneste år, og Leon-modellen har i forvejen fået en mere attraktiv pris med både ændringen af registreringsafgiften og en yderligere prisnedsættelse i februar. Med det nye privatleasingtilbud er Simon Gosvig sikker på, at endnu flere danskere vil se den spanske familiebil som et attraktivt valg.

- Leon har et flot design, høj, europæisk kvalitet og gode køreegenskaber. Når vi lægger en attraktiv privatleasingspris og spændende ekstraudstyr oven i dette, er vi sikre på, at endnu flere danske bilkøbere vil vælge SEAT Leon som deres næste familiebil, siger Simon Gosvig.

Tilbuddet på privatleasing af SEAT Leon 1,2 Style-modellen er allerede tilgængeligt hos SEAT Kolding.

Fakta om Seat Leon-tilbud:

SEAT Leon 1,2 TSI 5-dørs med 110 hestekræfter
Style-versionen, der som standard indeholder blandt andet 2-zone klimaanlæg, fartpilot, lys- og synspakke samt 16 tommer letmetalfælge.
Derudover er der yderligere udstyr som metalfarve, Full Link og Media System Plus.
Ekstraordinær udbetaling: 7.500 kr.

Månedlig ydelse: 2.999 kr.

Løbetid: 36 måneder med 15.000 km per år.